Monicas vardag!

Alla inlägg under april 2009

Av Monica - 25 april 2009 10:56

Vi hade tänkt åka till Luleå och handla idag, men kom på att vi kunde åka iväg i går kväll istället, de har ju öppet länge på Storheden. Idag lär det ju vara en hel del folk då det är löningshelg och allt!

Hittade en spindelled till min bil på Biltema som ska bytas nu. Då är det bara att åka iväg sen och göra en ombesiktning.

Fick ett par så fina skor av Kent igår, hade högklackade skor på mig och fick väldigt ont i fötterna, hittade ett par snygga och sköna slip-in (eller är det flip-in de kallas?!) skor som han ville köpa till mig, gulligt....


Sen när vi är klar med bilen ska vi till Piteå och mig, får se vad vi hittar på, ev. ska vi ut och äta i em, och så är det ju Robinson i kväll.


Kram Monica

Av Monica - 24 april 2009 11:31

Sitter vid köksbordet hos Kent med datorn och frukost, mina favvomackor, glutenfritt knäckebröd, kokt ägg, kaviar och purjolök. Ett glas juice och nykokat kaffe. Bra start på dagen!

Kollat upp lite restauranger i Luleå på nätet. Vi ska dit och handla lite på lördag och Kent ska bjuda mig på middag där så jag kollar lite på utbudet. Södra Hamn krog har Kinabuffé till lunch, lät lite lockande... Men vi får se...

Kanske är sugen på en hamburgare istället på Mac Donalds, saknar ju det i Piteå när dom klappade igen.

Kent slutar tidigt idag och kommer hem alldeles snart, längtar att pussa på min plutt...


Kram Monica

Av Monica - 23 april 2009 19:44

Blev en hektiskt och rolig dag i går. Dagen började tidigt på morgonen när jag steg upp halv sju. Sov oroligt hela natten och vaknade flera ggr. Kände oro för att jag skulle försova mig, jag som inte kan minnas att jag nånsin försovit mig någon gång! Kändes också spännande att få träffa läraren och klasskompisarna igen..

Var himla kul att titta på alla de olika företagen som vi var och besökte. Vi blev bjudna på lunch på Station, det smakade bra...

Efter lunch hann vi även att gå en sväng på stan, jag guidade Luleå-borna, men fort var det gjort att traska igenom gågatan i stan.


Vi var på Smurfit-Kappa sist, och Jari följde med mig hem där vi åt ris och kyckling med röd curry gryta. Det var kul att få visa han vars jag bor.

När jag skjutsat han till busstationen så åkte jag förbi Lena som fyllde år. Hon hade gjort en supergod buffé och tårta som hon bjöd på. Trots att jag  var ganska mätt så var jag bara tvungen att smaka på allt gott hon bjöd på. Gulliga hon hade gjort allt glutenfritt så jag kunde äta så gott som allt. Oj, vad mätt jag var när jag kom hem.


Nu har barnen åkt till sin pappa och jag befinner mig i älvsby. Har varit förbi Sussi idag och sett på hennes lilla vovve. Den var hur söt som helst!


Ska åka iväg på kiosken nu och köpa mjukglass.


Bilden här är från studiebesöket på Smurfit-Kappa.


Kram Monica


mat

Av Monica - 21 april 2009 22:07

Gjorde just en thai-gryta med kyckling, rödcurry, bambuskott, champinjoner, paprika, kokosmjölk mm som jag ska bjuda på till middag i morron, här kommer en bild. Kul när jag kommer ihåg att fotografera innan vi ätit upp maten..

Av Monica - 21 april 2009 19:51

Sitter hos mor och far och ska ladda ner telias antivirusprogram och installera det i deras dator, men det tar sin tid...29 % klart....suck..


I morse när jag såg mig i spegeln så såg jag en kvinna som såg sååå tråkig ut, tänkte att jag måste göra vad som göras kan... Ringde frissan och frågade om det fanns någon ledig klipptid NU! Jodå, det gjorde det, vilken tur jag hade... Denna gång blev jag för en gångs skull himla nöjd med frisyren och klippningen. Var riktigt vågad idag och gjorde en ganska stor förändring! Ska sätta in ett foto här sen när jag kommer hem...

Annars har jag haft en bra dag, kom hem från älvsbyn på förmiddan, åkte till stan för att träffa min syster och sen klippa mig. Vi drack en kopp god kaffe Latte på Modo café, den var himla god...


Sen skulle jag hem och göra middag, men stannade till hos Lena för att visa min nya frilla och gratta henne en dag för tidigt. Ska ju på studiebesök i morgon och sen ha middagsfrämmande av Jari. Men hon skulle ju göra en glutenfri tårta i morron, så jag måste försöka hinna förbi en sväng i morron kväll...

Nu orkar jag inte skriva mer för denna gång...


Kram Monica

Av Monica - 20 april 2009 09:12

Sitter med altandörren på glänt, fåglarna kvittrar för fullt med lustfyllda rop...Solen steker genom fönstren så man vill bara ut och sitta mot söderväggen...

Vaknade halv sex i morse av att vovven väckte mig. Hon behövde ut, kanske är lite bubblig i magen...

Somnade om en liten stund, vaknade halv sju igen av Kents ringsignal, Jo , han har en egen låt som spelar när han ringer och en egen sms-signal när han messar...:)

Kände mig pigg, steg upp surrade med dottern en stund, ringde barnmorskan, hjälpte sonen att pumpa däcken och justera bromsarna på cykeln. Hunnit läsa PT också. Dagen blir rätt lång när man stiger upp i tid..


Efter middagen ska jag nog till älvsbyn, låter som att vi ska till hans jobb och svetsa lite ikväll, blir ju kul...

Nä, nu ska jag hoppa i duschen och göra mig lite snygg :), jag och Maja ska ju ta en cykeltur sen.


Kram Monica


Av Monica - 19 april 2009 22:29

Nu har jag monterat ihop grabbens cykel klart, var en hel del att skruva ihop, men tycker ju det är lite kul att meka...Åtminstone när det går som man vill...:)

Han köpte den idag på Ö & B för 1490 kr, det kan jag kalla ett fynd, verkar fin och rejäl, 18 växlar och pakethållare! :)


Köpte en avfuktare från Blocket idag för 250 kr, även det en fynd. Har upptäckt att jag har fått en fuktskada i garaget och ska försöka torka upp det som går. Men vet inte riktigt hur den rackaren fungerar, är då inget vatten i tanken och det borde det ju vara efter att den varit igång några timmar. Den går även att använda som AC, kanske jag har kopplat på det istället.... Var ingen instruktionsbok med.


Snart dags att lägga sig och sussa, livet känns lite lättare nu, kul att ha fått hem dottern igen, efter att hon varit i Luleå hela helgen!


Kram Monica

Av Monica - 19 april 2009 12:07

Känns tungt idag, har en konstig klump i magen, vill inte kliva upp, vill inte klä på mig, vill inte nånting...

Inte riktigt likt mig.... Har ju hört att folk kan ha vårdepressioner men har inte riktigt kunna förstå det. Det är ju då allt liv till stor del börjar igen, solen, blommor, fåglar, ljuset... Men kanske jag också fått en liten släng av vårdepression.... Eller så är det allt annat man har att tänka på... Arbetslös, pengar, bilen, saker på huset som måste åtgärdas snart, väldigt snart... finns mycket att bekymra sig för när man väl börjar.... Men mycket att glädjas åt också....Inte lätt...Tror jag kryper ner igen...eller...


 Kram Monica

Presentation


Det här är jag som skriver här, Monica var namnet! Välkommen hit!

Tiden

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Bloggar

Kategorier

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards