Monicas vardag!

Alla inlägg under april 2009

Av Monica - 9 april 2009 22:18

Sitter vid Kents dator i Älvsbyn nu, har just tittat på Grannfejden. Herregud, vuxna människor, tänka sig hur det kan bli!!!

Barnen är hemma, de skulle egentligen till sin pappa i dag men ville stanna hos mig tills i morgon. Dottern har sin pojkvän här och han ska åka hem med bussen i morron fm. Sen åker alla barnen till sin pappa över helgen.

De skulle ha fler kompisar på besök ikväll och ville hemskt gärna att jag skulle åka iväg... Dom vill väl ha vardagsrummet och tv:n för sig själva kanske!

Till påskmiddag idag gjorde jag helstekt kalkonfilé, pommes, grillade grönsaker och beasås. Första gången jag provat kalkonfilé och visst var den god, smakar som kycklingfilé men jag tycker den blev lite torrare.


Nu ska jag surfa vidare...

 Inte har jag sett till några påskgummor idag heller, dom verkar ha flygit iväg till Blåkulla varenda en!

 Trevlig fortsatt Påsk...


Kram Monica

Av Monica - 8 april 2009 19:41

Det blev varken Sunes eller MAX, på Sunes var kön såååå lång, så vi gick tvärs över gatan till Big Boy, där hade dom också skrovmål billigt! Tänkte jag skulle ge dom en chans! Jodå, det smakade faktiskt bra, och inget extra betalt tog dom för glutenfritt hamburgarbröd. En gång när dom hade extrapris så skulle jag få betala fullt pris för min hamburgare med glutenfritt bröd, tack och adjö sa jag då! Bra att dom ändrat på sig, detta var ju ett par år sen...

Av Monica - 8 april 2009 13:09

Vill önska alla en riktigt Glad Påsk med sol och myspys...

Av Monica - 8 april 2009 12:18

Men åhh, vad jag känner mig ensam idag...är nog PMS som spökar, då kan jag känna mig lite låg... Tur det vänder ganska snabbt...

Just beställt tid för besiktning av husvagnen, blev i början av juni när Kent slutar tidigt varannan fredag. Jag har ju ingen kula på min ford.

Kom hem från älvsbyn nyss och har just läst PT och posten.

Har lovat barnen att äta middag på korvmojjen idag, få se om det blir MAX eller Sunes, båda hade ju extrapris.

I morgon kväll åker jag till älvsbyn och så åker vi till mig på lördag.

Barnen åker till sin pappa i morron em. Lite trist när dom är borta påskhelgen, fast dom kommer ju hem söndag kväll och har lov nästa vecka, då är dom ju hos mig.

Hoppas, hoppas att solen visar sig snart, allt blir så mycket lättare och roligare när den skiner...


Kram Monica


Av Monica - 7 april 2009 15:15

Jobbat som kontaktperson idag, vi var och såg på soffor, och hon hittade en väldigt fin på Bloms möbler...

Åkte sen på Kvantum för att förtära årets första mjukglass, åhh, den var så god jag minns den... En bägare med nötkrokantströssel! Tycker dom har stans godaste mjukglass på Kvantum, och billigast tror jag minsann också!

Hade sen stämt träff med min kompis Gunilla på Thai-garden, jodå, den satt också fint i lilla magen :)

Försöker unna mig en ute-lunch i veckan, det är min vardagslyx!

Ska nu dra vidare till älvsbyn där jag ska tillbringa kvällen och natten med trevligt sällskap! :)


Ha en trevlig tisdagskväll!


Kram Monica

Av Monica - 6 april 2009 21:44

Bara varit hemma idag...Dammtorkat, bakat liten kaka, gått ut med vovven i skogen, plockat lite påskris...

Just det... Varit ut en liten sväng, var och drack kaffe hos Gunilla...

Hämtade sonen på bio, han fick övningsköra lite, ska ringa i morgon och anmäla han på teorilektioner på körskolan, han fyller ju 18 i augusti.

Ser på Spårlöst nu, det var riktigt gripande och spännande avsnitt ikväll...


Kram Monica

Av Monica - 5 april 2009 21:20

Vilken härlig vårdag vi haft idag! Tillbringat hela dagen med Kent och hans son i slalombacken! Riktigt, riktigt härligt att få vara ute i solen hela dagen, hettar rent om kinderna ikväll!

Min plutt kom och hämtade mig igår och skjutsade hem mig ikväll. Det är kärlek det...24 mil... :)

I går kväll såg vi på Robinson och filmen "Vid din sida" som var efteråt, rörande film... Till det åt vi glass och sushi! Är ju helt galen i sushi, synd att ingen restaurang serverar färsk sushi här i Piteå, inte som jag vet om iaf. Men i Luleå ska det visst finnas, så jag har tänkt mig dit någon gång och äta.

I somras när jag och dottern var i Stockholm och Estland, åt vi på en mongolisk restaurang som serverade lunchbuffé med mongoliska rätter, thailändska rätter och sushi i alla de valörer, det var en riktig matupplevelse som sitter kvar i smaklökarna ännu! Längtar till nästa gång man kommer sig dit...

Alla barnen är nu på plats här hemma, dottern har varit i Luleå hela helgen hos hennes pojkvän, och ena sonen har varit på skoteräventyr och sov borta hos kompisen eftersom det var så mörkt att han var rädd han inte skulle hitta hem själv med skotern. I eftermiddag har pojkarna varit hos deras pappa och grillat hamburgare, så jag behövde inte laga nån middag idag!

Nu ska jag strax ut med vovven...


Kram Monica

Av Monica - 3 april 2009 22:49

Har just kommit hem efter en surströmmingsmiddag hos Annica med tjejerna, åhej vad gott det var. Klämde i mig 6 surisar och 6 potatisar med creme fraich, dill, lök och tomater. Det var ett tag sen sist, blir alldeles för sällan man äter det!

Jag och min far har varit i garaget och fixat bilen idag, så nu är den så okej den kan bli. Skönt! Passade på att byta olja och filter på den också.

Bara att hoppas den rullar och går som det är meningen nu så länge jag äger bilen.


Kram Monica


Presentation


Det här är jag som skriver här, Monica var namnet! Välkommen hit!

Tiden

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Bloggar

Kategorier

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards