Direktlänk till inlägg 23 augusti 2009
Mmmm, denna är hur god som helst!
1,2 kg färskpotatis
200 g tapenade( svart olivröra)
1 röd paprika
200 g fetaost
1 kruka ruccolasallad
1. Borsta potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten.
Låt den rinna av, dela ev. stora i mindre bitar.
Blanda potatisen med tapenaden.
Låt det sedan svalna något.
2. Tärna paprikan och fetaosten, vänd ner ruccola, paprika och fetaost i
potatissalladen.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 |
9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 |
16 | |||
17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|