Direktlänk till inlägg 8 september 2009
3 ägg + 3 dl socker vispas poröst
3 dl vetemjöl eller 4 dl glutenfri mjölmix + 1 dl potatismjöl
2 ½ tsk bakpulver
1 dl kokande vatten
När kakan svalnat delas den på mitten och fyllningen hälles på.
Fyllning:
125 g margarin + 1 dl mjölk kokas i 2 min.
Vispar sen ner 4 msk vaniljsocker
Sikta florsocker på kakan när den svalnat.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 |
6 |
||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | |||
21 |
22 | 23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 |
|||||||
|