Direktlänk till inlägg 22 december 2009
Denna brukar jag göra som efterrätt till julbordet!
Ca 6 port. 175 grader ca 1 timme.
Hacka 0,5 dl mandel
Vispa ihop:
3 ägg
1 dl socker
1 pkt saffran
Rör ner:
500 g Keso naturell
mandeln
0,5 dl vetemjöl
2 dl standardmjölk (3%) (eller ta vanlig och en gräddskvätt)
Häll smeten i smord ugnsform, inte för stor så den blir för tunn.
Grädda tills den stelnat, ca 1 timme
Servera med vispad grädde, lingonsylt, annan sylt eller färska bär!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 |
13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 |
27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|